Sobre mi | Print your souvenir

perfil

Em dic Anna, tinc 28 anys i sóc de Barcelona. Em vaig especialitzar en disseny Industrial i Gràfic cursant el Grau en Arts i Disseny a l’Escola Massana (UAB) i actualment estudio un postgrau en Desenvolupament de Producte a l’Escola Elisava (UPF).

Com a dissenyadora entenc el disseny des d’un punt de vista multidisciplinar; m’agrada combinar diferents disciplines sempre en funció de les necessitats cada projecte, de manera que aquest acabi sent rodó.

Sóc més aviat conceptual a l’hora de crear: el primer és el “què?”, per arribar al “com?” ja ens buscarem la vida i, amb aquesta filosofia on les limitacions són allà per ser vençudes, tot acaba sortint endavant.

M’interessa molt l’ecodisseny i el disseny social, entenent el bon disseny com un dret de tots, i com una bona eina per posar de manifest allò que no acaba de funcionar aportant a més una solució. Aquesta és la meva principal motivació com a dissenyadora.

 A nivell de gràfic treballo amb disseny de packaging, disseny web i marketing online. I el que fa al disseny industrial, m’apassiona perquè estableix un vincle entre els objectes y les persones. Aquests ens arriben a través de gairebé els 5 sentits i amb això conectem amb el món en que vivim i els objectes que ens rodegen.

Sóc una persona creativa i hiperactiva oberta a propostes per iniciar o incorporar-me a projectes amb persones creatives i hiperactives amb ganes de fer coses.

En aquest espai podeu conèixer el projecte “Ready to print your own souvenir in just 3 steps?” que va ser el meu TFG al acabar la carrera.

Anna Cánovas